Als u een daktent bij ons wilt huren of kopen heeft u passende dakdragers nodig. Zonder dakdragers kan de daktent niet op uw auto worden gemonteerd. Mocht u nog geen dakdragers voor uw auto hebben dan bieden wij de Service deze bij ons te bestellen. Heeft uw auto een open-dakrail dan bieden wij ook de mogelijkheid universele Thule-dakdragers bij ons te huren (zolang de voorraad strekt).

Wij hopen dat onze klanten veel mooie reizen gaan maken met hun daktent, vol fantastische belevenissen en prachtige herinneringen. Veiligheid staat boven alles en daarom adviseren wij onze klanten de Dakdrager-Systemen van Thule, markleider op het gebied van draagsystemen.

Geef bij de aankoop of huur van uw daktent aan of u in het bezit bent van eigen dakdragers of dat u deze wilt huren of aanschaffen. Veel automodellen hebben afwijkende daklijnen en railbevestigingen. Daarom hebben wij de volgende gegevens van uw auto nodig: merk en type van het voertuig, bouwjaar, aantal deuren, soort dak (glad-dak, open-dakrail of gesloten-dakrail). Uiteraard is het ook mogelijk uw kenteken van de auto door te geven. Wij zoeken dan de gegevens voor u op. Komt u er zelf niet uit dan staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn via de email bereikbaar: info@rooftenttogo.com of via Whatsapp aan +31610424242

Vraag ons gerust om een vrijblijvende prijsopgave, wij helpen U graag!

 

Dutch NL English EN French FR German DE

Pin It on Pinterest

Vind je RooftentToGo leuk?

Deel dit dan met je vrienden!